Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Μαρούσι  12/6/2013
ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Την Κυριακή 9 Ιουνίου, η κοινωνία του Αμαρουσίου συμμετείχε και αγκάλιασε και την 2η Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που οργάνωσαν οι ‘ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΔΡΟΜΟΙ’. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε δημόσιο χώρο. Συμμετείχαν περισσότεροι παραγωγοί με περισσότερα προϊόντα από την 1η διάθεση που είχε γίνει τον Απρίλιο.
Εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα μας, ήρθαν και αγόρασαν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα, καλύπτοντας βασικές ανάγκες τους. Η δράση μας υλοποιήθηκε χάρη στην εθελοντική συνεχή δράση των μελών της Κίνησής μας. Οι εθελοντές των “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΔΡΟΜΩΝ” εξυπηρέτησαν τους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο και συζητήσαμε όλοι μαζί, πολίτες και μέλη της Κίνησής μας, για την αντίσταση που οφείλουμε να προβάλλουμε στις επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά ως πολίτες και εργαζόμενοι.
Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια των δράσεών μας. Σε πείσμα των αντιδράσεων και των μεθοδεύσεων της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης.
Ο χρόνος τρέχει και μαζί του οι καταιγιστικές εξελίξεις: Οι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΔΡΟΜΟΙ συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Είμαστε ολόψυχα ενάντια στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των σύγχρονων τυράννων. Συμμετέχουμε με τη φυσική μας παρουσία στις συγκεντρώσεις συμπαράστασης στο Ραδιομέγαρο και θα είμαστε εκεί σε κάθε αλληλέγγυα δράση προς τους εργαζόμενους και τον αντιστεκόμενο ελληνικό λαό. 

Κίνηση πολιτών «Αλληλέγγυοι Δρόμοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου