Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Με εξώδικο "στηρίζει" ο Δήμος Αμαρουσίου τη δράση μας για Διανομή Τροφίμων Χωρίς Μεσάζοντες

Χθες, δύο μόλις μέρες πριν την πραγματοποίηση της δράσης μας για την 1η Διανομή Τροφίμων Χωρίς Μεσάζοντες, ο Δήμος Αμαρουσίου, έστειλε στον εθελοντή και μέλος της κίνησης κ. Δημήτρη Μπιρμπίλη εξώδικο, όπου τον καλεί να σταματήσει κάθε "τέτοιου είδους" ενέργειες οι οποίες "βλάπτουν τους δημότες και την δημοτική περιουσία".

Σας το παραθέτουμε...

Εξώδικο

Η απάντησή μας προς τον Δήμο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η εξής:

Επιστολή προς τον κ. Πατούλη 12/4/2014

Η συμπαράσταση, από αντίστοιχες κινήσεις πολιτών ανά την Ελλάδα, από διάφορους φορείς αλλά και απλούς πολίτες ήταν άμεση. Όπως και η αγανάκτηση, η απορία, η θλίψη...
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν έμπρακτα και μη σ' αυτές τις προσπάθειες και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε.
Όλοι μαζί!

2 σχόλια:

  1. Παρά την επιμονή του Δήμου Αμαρουσίου και του κ. Πατούλη να μας χαρακτηρίζει "φερόμενη" κίνηση "αγνώστων" πολιτών και τις προειδοποιήσεις του για "κίνδυνο της δημόσιας υγείας", η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου με τις παραγγελίες του στη διανομή τροφίμων αλλά και η συμπαράσταση όλων στην αυριανή εκδήλωση υποδηλώνουν κάτι εντελώς διαφορετικό... Κι αυτό γιατί στις μεγάλες δυσκολίες και στο ξεβόλεμα, ο κόσμος αφήνει στην άκρη τα "μικρά" και ασχολείται με τα "μεγάλα", και το μυαλό του διαχωρίζει πολύ πιο γρήγορα την αλήθεια απ' το ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ

    Η πρώτη διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες που διοργανώνουν οιν "Αλληλέγγυοι δρόμοι" θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί.
    Θα είμαστε εκεί.

    Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή